RSS RSS | ARAMA Jurnal'de ARA
jurnal.net
13-12-2008, Cumartesi
Yıldız Kenter'in 60. sanat yılı
Kenter, 60. sanat yılını, yönettiği "Victoria" adlı oyunun genel provasında kutladı.
Kenter Tiyatrosundaki provada, "Victoria" karakterini canlandıran Defne Halman'a, oyuncu Engin Hepileri eşlik etti.

Yıldız Kenter, oyuncuların ve ekibin, eserin hazırlanış sürecini mutlu kıldıklarını belirterek, "Her birine, arkadaşlarıma, çocuklarıma, bana böyle bir geceyi hazırladıkları için teşekkür ediyorum. Sizlere de gelerek taçlandırdığınız için teşekkür ederim" dedi.

Kenter, 60 yıl önce ilk kez profesyonel olarak sahneye çıkıp, "12 Gece" adlı oyunda rol aldığını ifade etti.

Öğrenciliğinin hala sürdüğünü, bu gece de yine "bir imtihana girdiğini" belirten Kenter, başarılı olduğunu umut ettiğini söyledi.

Kenter'in sanat hayatının 60. yılını kutladığı geceye, Haldun Dormen, Mehmet Ali Alabora ve Demet Evgar'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda tiyatrocu katıldı.


YORUMUNUZ:
Misafir kullanıcı adı ile 500 karakter yazabilirsiniz. 500 karakter hakkınız kaldı.
Yaşam En Çok Okunanlar
ANA SAYFA  |   TÜRKİYE  |   DÜNYA  |   EKONOMİ  |   MEDYA  |   YAŞAM  |   TEKNOLOJİ  |   SPOR  |   ARAŞTIRMA  |   RSS  |   KÜNYE
Copyright © 2000 - 2011 JURNAL.NET, Tüm hakları saklıdır