RSS RSS | ARAMA Jurnal'de ARA
jurnal.net
12-04-2009, Pazar
Jurnal.NET
Cepten 'boşol' mesajı!
Şeriatın uygulandığı Suudi Arabistan'da bir adam eşinden cep telefonu mesajıyla boşandı.
Suudi Arabistanlı bir adam, gönderdiği cep telefonu mesajıyla karısından boşandı. İngiliz Daily Telegraph gazetesinin haberine göre, "cihad için Irak’ta olduğunu" söyleyen Suudi Arabistanlı adam, ülkesindeki karısına artık eşi olmadığı yazılı bir cep telefonu mesajı gönderdi ve daha sonra ayrılığı doğrulamaları için iki akrabasını aradı.

Kızıldeniz sahilindeki Cidde kentinde görülen boşanma davasında, akrabaların ifadesi dinlendikten sonra erkeğin talebi kabul edildi ve böylece Suudi Arabistan’da ilk kez bir çift, cep telefonu mesajı yoluyla boşanmış oldu.

Şeriatın uygulandığı Suudi Arabistan’da erkeğin, karısına üç kez "senden boşanıyorum" demesi ayrılık için yeterli oluyor.


YORUMUNUZ:
Misafir kullanıcı adı ile 500 karakter yazabilirsiniz. 500 karakter hakkınız kaldı.
Yaşam En Çok Okunanlar
ANA SAYFA  |   TÜRKİYE  |   DÜNYA  |   EKONOMİ  |   MEDYA  |   YAŞAM  |   TEKNOLOJİ  |   SPOR  |   ARAŞTIRMA  |   RSS  |   KÜNYE
Copyright © 2000 - 2011 JURNAL.NET, Tüm hakları saklıdır